Noe av det beste min datter vet om er makaronistuing. I følge henne kan alt spises sammen med makaronistuing. Så her er oppskriften på lettsaltet torsk med makaronistuing.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 4 | 30 min. | Enkel |
Ingredienser:
| 800 g | Lettsaltet torskefilet |
| 8 | Poteter (ca. 600 g) |
| 3 dl | Makaroni |
| 2 ss | Hvetemel |
| 3 ½ dl | Melk |
| 1 ts | Fond eller Buljong (-pulver) |
Slik gjør du:
| 1 Skrell og vask potetene – Kok dem møre i (lettsaltet) vann |
| 2 Kok makaronien i saltet vann (etter anvisning på pakken) eller helst litt kortere |
| 3 Kok opp vann i en kasserolle, – Ha i torsken, og – Kok opp, – Ta kasserolle av plata, og sett på lokk – La fisken trekke i 8-10 min. |
| 4 Lag en litt tykk hvit saus: – Ha melken i en kasserolle, – Tilsett melet, og – Pisk til det er uten klumper, – Tilsett buljongpulveret – Kok opp under omrøring, og – La det småkoke i ca, 5 min. – Smak til med buljongpulver og pepper |
| 5 Renn godt av makaronien, og – Hell den direkte i den hvite sausen – Rør godt rundt - Smak til med buljongpulver og eventuelt (salt og) pepper |
| 6 Server fisken sammen med potetene og makaronistuingen, og eventuelt litt smeltet smør |

