Loff til reker etter oppskrift fra Baker Brun

Dette er Loff etter oppskrift fra Baker Brun (2018), «Våre beste oppskrifter. 125 år med tradisjonsbakst» (side 93). Eller loff til reker som baker Brun kaller den.

Loff til reker etter oppskrift fra Baker Brun (2018), «Våre beste oppskrifter. 125 år med tradisjonsbakst, s. 93» (gjengitt med tillatelse fra Baker Brun) Ingredienser: 7 dl Vann 1 kg Hvetemel 2 ts Salt ½ pk Gjær
PorsjonerTidVanskelighetsgrad
2 brød1 timeEnkelt

Ingredienser:

7 dlVann
1 kgHvetemel
2 tsSalt
½ pkGjær
Tyske skiver etter oppskrift fra Baker Brun (2018), «Våre beste oppskrifter. 125 år med tradisjonsbakst, s. 101» (gjengitt med tillatelse fra Baker Brun) Ingredienser: 250 g Smør 225 g Sukker 1 Egg 425 g Hvetemel 125 g Potetmel 1 ts Bakepulver 1 ts Vaniljesukker

Slik gjør du:

 1 Bland sammen alle ingrediensene, men hold igjen 1 dl vann til senere,
– Elt deigen godt i ca. 6 min.
– Tilsett den siste dl med vann,
– Litt etter litt Deigen skal være smidig og ha en blank overflate
2 La deigen heve til dobbelstørrelse
(ca. 40-60 min.)
3 Hell deigen ut på et bakebord, og
– Del den i to like store deler,
– Rull delene til pølser, og
– Legg dem i smurte brødformer
4 La deigen hvile i 20 min.,
5 Stek brødene på 220 grader i ca. 40 min.
6 Avkjøles på rist
Loff til reker etter oppskrift fra Baker Brun (2018), «Våre beste oppskrifter. 125 år med tradisjonsbakst, s. 93» (gjengitt med tillatelse fra Baker Brun) Ingredienser: 7 dl Vann 1 kg Hvetemel 2 ts Salt ½ pk Gjær
Loff til reker og rekepasta med dill
Baker Brun (2018) Våre beste oppskrifter. 125 år med tradisjonsbakst.

Oppskriften er gjengitt fra Baker Brun (2018), «Våre beste oppskrifter. 125 år med tradisjonsbakst» (med tillatelse fra Baker Brun)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s