Matcha Panna cotta

Denne oppskriften på panna cotta har Matcha-te pulver i seg. Det blir en litt andeledes panna cotta men utrolig god.

Matcha Panna cotta Ingredienser: 3 plater Gelatin 3 dl Melk 3 dl Kremfløte 1 ss Matcha-pulver 1 ts Vaniljesukker 50 g Sukker Pynt (valgfritt): 1 ss Pistasjnøtter (hakket) 12 Jordbær/bringebær (delte) 1 dl Kremfløte (pisket) https://heidisboble.no/ @heidisboble

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
610 min. + 4 timer i kjøleskapEnkel

Matcha Panna cotta Ingredienser: 3 plater Gelatin 3 dl Melk 3 dl Kremfløte 1 ss Matcha-pulver 1 ts Vaniljesukker 50 g Sukker Pynt (valgfritt): 1 ss Pistasjnøtter (hakket) 12 Jordbær/bringebær (delte) 1 dl Kremfløte (pisket) https://heidisboble.no/ @heidisboble

Ingredienser:

3 platerGelatin
3 dlMelk
3 dlKremfløte
1 ssMatcha-pulver
1 tsVaniljesukker
50 gSukker

Pynt (valgfritt):

1 ssPistasjnøtter (hakket)
12Jordbær/bringebær (delte)
1 dlKremfløte (pisket)

Matcha Panna cotta Ingredienser: 3 plater Gelatin 3 dl Melk 3 dl Kremfløte 1 ss Matcha-pulver 1 ts Vaniljesukker 50 g Sukker Pynt (valgfritt): 1 ss Pistasjnøtter (hakket) 12 Jordbær/bringebær (delte) 1 dl Kremfløte (pisket) https://heidisboble.no/ @heidisboble

Slik gjør du:

1 Legg gelatinen i kaldt vann
2 Ha melk, fløte, vaniljesukker, matchapulver og sukker i en kasserolle  
– Kok opp
3 Ta kasserollen av plata, og
-Rør inn gelatinen
4 Fordel blandingen i 6 porsjonsformer
5 Sett formene i kjøleskap
Ca. 4 timer
6 Hvis den skal snues Løsne den forsiktig rundt kanten før den hvelves på serveringsfat
Pynt eventuelt med friske nøtter, bær og/eller en kremtopp

Matcha Panna cotta Ingredienser: 3 plater Gelatin 3 dl Melk 3 dl Kremfløte 1 ss Matcha-pulver 1 ts Vaniljesukker 50 g Sukker Pynt (valgfritt): 1 ss Pistasjnøtter (hakket) 12 Jordbær/bringebær (delte) 1 dl Kremfløte (pisket) https://heidisboble.no/ @heidisboble