Denne oppskriften på panna cotta har Matcha-te pulver i seg. Det blir en litt andeledes panna cotta men utrolig god.

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
6 | 10 min. + 4 timer i kjøleskap | Enkel |

Ingredienser:
3 plater | Gelatin |
3 dl | Melk |
3 dl | Kremfløte |
1 ss | Matcha-pulver |
1 ts | Vaniljesukker |
50 g | Sukker |
Pynt (valgfritt):
1 ss | Pistasjnøtter (hakket) |
12 | Jordbær/bringebær (delte) |
1 dl | Kremfløte (pisket) |

Slik gjør du:
1 Legg gelatinen i kaldt vann |
2 Ha melk, fløte, vaniljesukker, matchapulver og sukker i en kasserolle – Kok opp |
3 Ta kasserollen av plata, og -Rør inn gelatinen |
4 Fordel blandingen i 6 porsjonsformer |
5 Sett formene i kjøleskap Ca. 4 timer |
6 Hvis den skal snues Løsne den forsiktig rundt kanten før den hvelves på serveringsfat Pynt eventuelt med friske nøtter, bær og/eller en kremtopp |
