Dette er skikkelig saftige og gode muffins som gjør seg sikkelig godt som Halloween spøkelser
For flere tips til Halloween – trykk HER

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 24 | 45 min. | Enkel |
Ingredienser:
| 2 ½ | Kaffe (varm og sterk) |
| 2 ts | Vaniljesukker |
| 70 g | Sjokolade (mørk) |
| 2 | Egg (romtempererte) |
| 1 ¼ dl | Olje (nøytral) |
| 2 ½ | Fløte |
| 500 g | Sukker |
| 190 g | Hvetemel |
| 150 g | Kakaopulver |
| 1 ½ ts | Natron |
| ½ ts | Bakepulver |
Hvit sjokoladeostekrem topping:
| 400 g | Sjokolade (hvit) |
| 350 g | Smør (romtemperert) |
| 200 g | Melis |
| 1 pk | Philadelphiaost |
| 1 ss | Vaniljesukker |
| 1 ss | Limesaft (valgfritt) |
Pynt (øyne):
| Kokesjokolade (smeltet) |

Slik gjør du:
| 1 Sett ovnen på 175 grader |
| 2 Brekk sjokoladen i små biter, og – Hell den varme kaffen over – La stå i 10-12 min |
| 3 Pisk eggene i ca 2 min., – Slå ned til laveste hastighet, og – Tilsett oljen,og – Visp i 30 sek. NB! Ikke lengre enn 30 sek. |
| 4 Rør ut sjokoladen i kaffen, og – Hell den inn i eggeblandingen, – Tilsett fløte og sukker – Visp i 2 min. |
| 5 Sikt sammen hvetemel, kakao, bakepulver og natron, og – Tilsett det til sjokoladerøren |
| 6 Fordel røra i ca. 24 muffinsformer |
| 7 Stekes i ca. 20 min. |
| 8 Avkjøles på rist og |
| 9 Lag hvit sjokoladeostekrem topping: – Smelt sjokoladen over vannbad, og – Sett den til side (til avkjøling) – Visp smør og melis luftig – Rør sammen sjokoladen så den blir glatt, og – Rør den inn i smørkremen, – Rør inn osten – Smak eventuelt ti med limesaft |
| 10 Dekorer muffinsene med toppingen, og – Smelt kokesjokoladen, – Ha den i en sprøytepose – Lag øyne – Server 😊 |

