Gode ostehorn etter oppskrift fra Baker Brun. Gode til lunsj både hjemme og i matpakken.

| Porsjoner: | Tid: | Vanskelighetsgrad |
| 10 | 120 min | Enkelt |
Ingredienser:
| 13 dl |
Hvetemel
|
| 1 pk | Gjær |
| 2 ss | Sukker |
| 1 ts | Salt |
| 65 g | Margarin |
| 2½ dl | Melk |
| 3 dl | Vann |
| Egg (sammenvispet) | |
| Hvit ost (revet) |
Slik gjør du:
| 1 Smelt smøret, og ha i melken og vannet |
| 2 Rør gjæra ut i den lunkne melka |
| 3 Elt inn de tørre ingrediensene |
| 4 Settes til heving (ca. 60 min.) – til dobbel størrelse |
| 5 Ha deigen på et lett melet bakebord |
| 6 Del deigen i tre emner – Kjevles ut til rundinger – Deles i seks trekanter |
| – Rull hver trekant sammen, med den bredeste delen først |
| – Legg hornene på bakepapirkledd stekebrett – La dem etterheve i ca. 20 min. |
| 7 Sett ovnen på 200 grader |
| 8 Pensle med egg, og – Dryss over med revet ost |
| 9 Stekes på 200 grader i ca. 15-20 min. – Til de er blitt gyldne |
| 10 Avkjøles på rist |


Oppskriften er gjengitt fra Baker Brun (2018), “Våre beste oppskrifter. 125 år med tradisjonsbakst”, med tillatelse fra Baker Brun










