Ovnsstekt svinefilet

Svinefilet stekt i ovnen, med poteter, gulrøtter og salat finnes det egentlig noen bedre søndagsmiddag,

Porsjoner Tid Vanskelighetsgrad
6   Enkel
Ovnsstekt Svinefilet Ingredienser 1 Svinefilet (850 g) 1 ss Olje 1 ss Smør Rosmarin kvister Gressløk 2-3 Epler i båter 1 dl Kraft

Ingredienser:

1 Svinefilet (850 g)
1 ss Olje
1 ss Smør
  Rosmarin kvister
  Gressløk
2-3 Epler i båter
1 dl Kraft

Slik gjør du:

1 Sett ovnen på 120 grader
2 Ha smør og olje i varm stekepanne, og
– Gi svinefileten en omgang med salt- og pepperkvernen og
– Legg fileten i stekepanna, til den har fått en fin og brun skorpe (På alle sider)
3 Legg Svinefileten i over i en ildfastform,
– Ha opp noen rosmarinkvister, gressløk, og eplebåter
– Hell over 1 dl kraft
– Sett inn steketermometer
– Sett svinefileten i oven
Ovnsstekt Svinefilet Ingredienser 1 Svinefilet (850 g) 1 ss Olje 1 ss Smør Rosmarin kvister Gressløk 2-3 Epler i båter 1 dl Kraft
4 La svinefileten steke, til den har fått en kjernetemperatur på 67-69 grader –
Ta den ut av oven og
– La den hvile litt, før du skjærer den opp
Ovnsstekt Svinefilet Ingredienser 1 Svinefilet (850 g) 1 ss Olje 1 ss Smør Rosmarin kvister Gressløk 2-3 Epler i båter 1 dl Kraft
Ovnsstekt Svinefilet Ingredienser 1 Svinefilet (850 g) 1 ss Olje 1 ss Smør Rosmarin kvister Gressløk 2-3 Epler i båter 1 dl Kraft

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s