Pasta Alfredo

Du skulle ikke tro det men Pasta Alfredo består av 5 ingredienser, og du tilbereder retten mens spagettien koker. Enkelt, men utrolig godt!

Pasta Alfredo  Ingredienser:  500 g	Spagetti 3 ss	Smør  150 g	Parmesan (nyrevet) 3 dl	Fløte (kremfløte) 3 ss	Persille (hakket)

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
420 min.Enkel

Ingredienser:

500 gSpagetti
3 ssSmør
150 gParmesan (nyrevet)
3 dlFløte (kremfløte)
3 ssPersille (hakket)

Slik gjør du:

1 Ha vann og salt i en kasserolle,
– Kok opp og
– Tilsett pastaen,
– Rør rundt, og
(Kok den så vidt «al dente»)
2 Smelt smør i en kasserolle
Middels varme
– Tilsett fløten og parmesan,
– Kok opp mens du rører
NB! Rør hele tiden
– Slå ned varmen, og
– La sausen småkoke, mens pastaen koker
– Hakk persille, og
– Tilsett persillen
3 Kok Pastaen så vidt «al dente»
– Hell av vannet
4 Hell sausen over pastaen, og
– Vend den inn til all pasta er dekt med saus
5 Serveres rykende varm,
Gjerne sammen med et godt brød
Pasta Alfredo  Ingredienser:  500 g	Spagetti 3 ss	Smør  150 g	Parmesan (nyrevet) 3 dl	Fløte (kremfløte) 3 ss	Persille (hakket)