Pizza med eple, ricotta og honning er enkelt og got som en forrret, som fingermat eller rett og slett som kveldskos.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 6-8 | 30 min | Enkel |

Ingredienser:
| 1 | Pizzabunn (for oppskrift- trykk HER) |
| 2 | Epler |
| 1½ ts | Sitronsaft |
| 2 ½ dl | Rømme (eller Ricotta) |
| 1 ts | Sitronskall |
| ½ ts | Salt (flaksalt) |
| ¼ ts | Pepper |
| ½ | Rødløk (i tynne skiver) |
| 1 dl | Mandler (uten skall) |
| 1 ss | Honning |
| Persille (fin hakket) |
Tips! Du kan bruke en ferdig kjøpt pizza bunn til denne retten, hvis du ønsker å spare tid og krefter
Slik gjør du:
| 1 Lag pizzabunnen, og – Stek den Nederst iovnen Til den er gylden brun – Ta ut og – La den avkjøles på rist |
| 2 Ta ut kjernehuset på eplene, og Skjær dem i tynne skiver – Bland dem med 1 ts sitronsaft – Skjær løken i tynne skiver – Hakk mandlene |
| 3 Rør sammen rømme, sitronskall, salt, pepper og 1 ts sitronsaft |
| 4 Smør rømmemixen utover pizzabunnen – Topp med epler – Strø over tynne løkskiver og hakkete mandler – Renn over litt honning – Strø over litt friske hakkete urter |
| 5 Skjær den i firkanter, og – Server med en gang |

