Pizza med eple, rosmarin og seranoskinke er skikkelig godt, som fingermat, forrett, ja også som en hovedrett.

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
25 min. | Enkel |

Ingredienser:
1 | Pizzabunn (for oppskrift, trykk HER) |
1 | Mozzarella (smuldret) |
1 | Eple (i tynne skiver) |
Blåmuggost (valgfritt) | |
Seranoskinke (i tynne skiver) | |
Rosmarin (fersk) | |
Pepper (nykvernet) |
Tips! Du kan bruke en ferdig kjøpt pizza bunn til denne retten, hvis du ønsker å spare tid og krefter

Slik gjør du:
1 Lag pizzabunnen (oppskrift HER eller følg anvisingen på pakken) |
2 Sett ovnen på 220 grader, og – Legg bakepapir på en stekeplate |
3 Kjevle ut pizzabunnen – Smuldre mozzarellaen over bunnen – Skjær eplene i tynne skiver, og – Fordel dem over mozzarellaen – Fordel eventuelt noen små biter av blåmugg ost over – Legg på seranoskinen – Topp med rosmarinkvister og nykvernet pepper |
4 Stekes i ca 15 min. |
5 Deles i firkanter, og – Serveres |
