Potet-, pastinakk- og gulrotmos, godt som tilbehør til blant annet fisk og fiskemat.
| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 4 | 35 min. | Enkel |
Ingredienser
| 10 | Poteter (små/middels) |
| 2 | Gulrøtter |
| 2 | Pastinakker |
| ½ dl | Melk |
| Salt, pepper |
Slik gjør du:
| 1 Skrell poteter, – Skyll dem, og – Ha dem i en kasserolle |
| 2 Skrell Pastinakk og gulrot – Skyll dem, og – Skjær dem i (store) biter – Ha dem i kasserollen sammen med potetene – Ha i vann |
| 3 Kok poteter og grønsaker møre |

| 4 Hell av vannet – Varm melken, og – Mos grønsakene, sammen med melken – Smak til med salt og pepper |
| 5 Serveres varm, som tilbehør til for eksempel fisk /fiskemat |

