Prinsessekake er nydelig godt! Sukkerbrødbunn, vaniljekrem og bringebær. Toppet med krem og et tynt lag med marsipan! Mmmmm…

Ingredienser bunn:
| 2 | Egg |
| 180 g | Sukker |
| 125 g | Hvetemel |
| 1 ½ ts | Bakepulver |
| 2 ts | Vaniljesukker |
| 1 dl | Kokende vann |
Pynt og fyll:
| Vaniljekrem (for oppskrift trykk her) | |
| Bringebærsyltetøy | |
| 1 dl | Kremfløte |
| 500 g | Marsipan |
| Melis | |
| Marispanrose |
Slik gjør du:
| 1 Sett stekeovnen på 150°C |
| 2 Pisk egg og sukker til eggedosis |
| 3 Tilsett kokende vann og pisk til det blir kaldt |
| 4 Vend inn mel, vanilje og bakepulver – Bruk slikkepott (ikke slå ut lufta som er rørt inn) |
| 5 Ha i smurt form 22 cm og stek i ca. 30 minutter |
| 6 Avkjøl kakebunnen på rist (mens du lager vaniljekrem ) |
| Montering: |
| 7 Del kakebunnen i 2 (eller 3 ) |
| 8 Pisk opp vaniljekremen |
| 9 Dynk bunnen godt med melk – Smør bringebærsyltetøy på bunnen – Legg på vaniljekremen |
| 10 Legg på det øverste laget |
| 11 Pisk ca 1 dl kremfløte |
| 12 Dynk og smør inn kaka med den pisket kremen (oppå og rundt på sidene) |
| 13 Farg marsipanen, og – bland eventuelt inn litt melis |
| 14 Kjevle marsipanen tynt og legg den på kaka |
| 15 Dryss over melis, og – eventuelt en marsipanrose eller annen pynt |
Tips! Du kan fylle hva som helst i denne kaka!
Tilbehør;


