Rabarbragrøt

Dette er min farmors oppskrift på rabarbragrøt. Hva er vel bedre enn rabarbragrøt med melk og sukker

Rabarbragrøt  Ingredienser:  400 g	Rabarbra (ferdig renset) 7 ½  dl	Vann 1 – 1 ½ dl	Sukker     2 ss	Potetmel   ½ dl	Kaldt vann
Porsjoner Tid Vanskelighetsgrad
4   Enkel

Ingredienser

400 g Rabarbra (ferdig renset)
7 ½  dl Vann
1 – 1 ½ dl Sukker   
2 ss Potetmel 
½ dl Kaldt vann
Rabarbragrøt  Ingredienser:  400 g	Rabarbra (ferdig renset) 7 ½  dl	Vann 1 – 1 ½ dl	Sukker     2 ss	Potetmel   ½ dl	Kaldt vann

Slik gjør du:

1 Del rabarbrastilkene i passe små biter
2 Ha vann, sukker og rabarbra i en kjele og
– la det koke til rabarbraen er mør
3 Rør ut potetmel i litt kaldt vann, og
– Helles i grøten under omrøring
– Kok opp og trekk kjelen til side
– Avkjøl grøten
4 Server med melk eller fløte.
Rabarbragrøt  Ingredienser:  400 g	Rabarbra (ferdig renset) 7 ½  dl	Vann 1 – 1 ½ dl	Sukker     2 ss	Potetmel   ½ dl	Kaldt vann

Leave a comment