Rabarbrasuppe

Rabarbrasuppe er noe av det beste jeg vet!

Rabarbrasuppe Ingredienser 250 g Rabarbra (i biter) 10 dl Vann 1 – 1 ½ dl Sukker 2 ss Potetmel ½ dl Kaldt vann

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
4 30 minEnkel

Ingredienser:

250 gRabarbra (i biter)
10 dlVann
1 – 1 ½ dlSukker   
2 ssPotetmel 
½ dlKaldt vann

Slik gjør du:

1 Del rabarbrastilkene i passe små biter
2 Ha vann og rabarbra i en kasserollen,
– Kok opp, og
– La det koke i ca. 10 min.
3 Sil av safta, og 
– Ha safta tilbake i kasserollen,
– Kok opp og
– Ta kasserollen av plata
– Tilsett sukker, og rør litt
4 Rør ut potetmel i kaldt vann, og
– Hell i suppa under omrøring.  
– Sett kasserollen tilbake på platen
– Kok opp, og trekk kasserollen til side
5 Avkjøl suppa noe,
– Hell den i en mugge, og
– Sett den i kjøleskapet til bruk
4 Serveres iskald med en kremklatt
Rabarbrasuppe Ingredienser 250 g Rabarbra (i biter) 10 dl Vann 1 – 1 ½ dl Sukker 2 ss Potetmel ½ dl Kaldt vann