Rabarbrasuppe er noe av det beste jeg vet!

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
4 | 30 min | Enkel |
Ingredienser:
250 g | Rabarbra (i biter) |
10 dl | Vann |
1 – 1 ½ dl | Sukker |
2 ss | Potetmel |
½ dl | Kaldt vann |
Slik gjør du:
1 Del rabarbrastilkene i passe små biter |
2 Ha vann og rabarbra i en kasserollen, – Kok opp, og – La det koke i ca. 10 min. |
3 Sil av safta, og – Ha safta tilbake i kasserollen, – Kok opp og – Ta kasserollen av plata – Tilsett sukker, og rør litt |
4 Rør ut potetmel i kaldt vann, og – Hell i suppa under omrøring. – Sett kasserollen tilbake på platen – Kok opp, og trekk kasserollen til side |
5 Avkjøl suppa noe, – Hell den i en mugge, og – Sett den i kjøleskapet til bruk |
4 Serveres iskald med en kremklatt |
