Risengrynsgrøt

Risengrynsgrøt er lett å lage, og sikkellig godt. Den trenger litt koketid, men den passer seg stort sett selv.

Risengrynsgrøt 200 g Ris (grøtris) 2 dl Vann 1 ¼ l Melk ½ ts Salt https://heidisboble.no @heidisboble
Risengrynsgrøt med sukker, kanel, smørøye og ripssaft til

Porsjoner Total tid: Vanskelighetsgrad
4 60 min   Lett

Ingredienser:

200 g Ris (grøtris)
2 dl Vann
1 ¼ l Melk
½ ts Salt

Slik gjør du:

1 Kok ris og vann i 2-3 minutter
2 Tilsett melk og
– Kok opp under omrøring
– La grøten småkoke i 40-50 minutter
– Tilsett salt
– Serveres med sukker, kanel og eventuelt smørøye
Drikk gjerne ripssaft til

Anbefalt tilbehør:

Risengrynsgrøt 200 g Ris (grøtris) 2 dl Vann 1 ¼ l Melk ½ ts Salt https://heidisboble.no @heidisboble
Risengrynsgrøt med sukker, kanel og smørøye