Rød saus (enkel)

Denne denne røde sausen er enkel å lage, og den smaker godt til desserer slik som for eksempel puddinger og riskrem

Rød saus (enkel) Ingredienser: 3 dl Husholdningssaft (utblandet men sterk) 1 ss sukker (kan sløyfes) 2 ts Potetmel https://heidisboble.no/ @heidisboble

Ingredienser:

3 dlHusholdningssaft  (utblandet men sterk)
1 ss sukker (kan sløyfes)
2 tsPotetmel

Slik gjør du:

1 Ha alle ingrediensene i en kasserolle
– Visp godt så potetmelet løser seg opp
2 Kok opp under omrøring
på middels varme
3 Ta sausen av varmen med en gang det begynner å koke
NB! Nå du ser den den første (koke-)boblen er sausen ferdig
4 Helll sausen over i en serveringsmugge
– Legg over plastfolie
Helt ned på sausen
5 Avkjøles enten til rom- eller kjølekapstemperatur


Bringebærsaus (enkel) Ingredienser: 3 dl Bringebærsaft (utblandet men litt sterk) 1 ss sukker (kan sløyfes) 2 ts Potetmel https://heidisboble.no/ @heidisboble