Sitronfromasj er en frisk og god dessert som passer til enhver andledning

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
4 | 20 min. + tid til å stivne | Enkel |
Ingredienser:
5 plater | Gelatin |
½ dl | Vann |
4 ss | Sukker |
2 | Sitroner (saft ) |
2 | Egg |
2 ss | Sukker |
4 dl | Kremfløte |
Slik gjør du:
1 La gelatinplatene ligge i kaldt vann i ca. 5 minutter – Press sitronene |
2 Visp egg og sukker til eggedosis |
3 Kok opp vann og 4 ss sukker til sukkeret er oppløst – Klem vannet ut av gelatinen og – Rør det i sukkervannet – Bland sitronsaften i vannet |
4 Visp kremfløten til luftig krem |
5 Hell sitron- og gelatinblandingen i eggedosisen – Bland forsiktig kremen inn i eggedosisen |
6 Helles i porsjonsglass eller serveringsskål og – Settes i kjøleskapet 4-5 timer, eller natten over |
