Sitronfromasj

Sitronfromasj er en frisk og god dessert som passer til enhver andledning

Sitronfromasj Ingredienser: 5 plater Gelatin ½ dl Vann 4 ss Sukker 1 Sitron (saft og revet skall av) 2 Egg 2 ss Sukker 4 dl Kremfløte https://heidisboble.no/ @heidisboble

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
420 min. + tid til å stivneEnkel

Ingredienser:

5 platerGelatin
½ dlVann
4 ssSukker
2Sitroner (saft )
2Egg
2 ssSukker
4 dlKremfløte

Slik gjør du:

1 La gelatinplatene ligge i kaldt vann i ca. 5 minutter
– Press sitronene
2 Visp egg og sukker til eggedosis
3 Kok opp vann og 4 ss sukker til sukkeret er oppløst
– Klem vannet ut av gelatinen og
– Rør det i sukkervannet
– Bland sitronsaften i vannet
4 Visp kremfløten til luftig krem
5 Hell sitron- og gelatinblandingen i eggedosisen
– Bland forsiktig kremen inn i eggedosisen
6 Helles i porsjonsglass eller serveringsskål og
–  Settes i kjøleskapet 4-5 timer, eller natten over

Sitronfromasj Ingredienser: 5 plater Gelatin ½ dl Vann 4 ss Sukker 1 Sitron (saft og revet skall av) 2 Egg 2 ss Sukker 4 dl Kremfløte https://heidisboble.no/ @heidisboble