Saftige gode sjokolademuffins.

| Porsjoner: | Tid: | Vanskelighetsgrad: |
| 12 | 25 | Enkel |
Ingredienser
| 1½ dl | Sukker |
| 100 g | Smør /margarin (smeltet) |
| 2 | Egg |
| 2½ dl | Hvetemel |
| 1 ts | Bakepulver |
| 1 ts | Vaniljesukker |
| 1 ss | Kakaopulver |
| 1 dl | Melk |
Topping:
| 100 g | Smør |
| 200 g | Melis |
| 2 ss | Vann (kokende) |
| 25 g | Kakaopulver |
| 2 ts | Vaniljeekstrakt |

Slik gjør du:
| 1 Sett stekeovnen på 200°C |
| 2 Smelt smør og – La det av kjøles noen minutter |
| 3 Ha sukke i en bolle, – Hell over smeltet smør, – Pisk noen min. til det er lyst og luftig |
| 4 Tilsett et egg om gangen, og – Pisk kraftig mellom hvert egg |
| 5 Rør inn resten av ingrediensene |
| 6 Fordel deigen 12 muffinsformer |
| 7 La dem steke i ca. 15 min. |
| 8 Avkjøles på rist |
| 9 Lag toppingen: – Rør sammen kakaopulver, og kokende vann til det blir en seig masse . Ha smør i en bolle – Rør smøret mykt – Sikt i melisen, og – Rør til toppingen blir glatt og kremete – Bland inn kakaoblandingen – Tilsett vaniljen – Pisk til blandingen blir myk og luftig |
| 10 Ha toppingen i en sprøytepose og – Lag en fin topp på de avkjølte muffinsene – Pyntes med kuler og strø |
| 11 Nytes! |
Denne toppingen er fast og fin, den er lett å jobbe med, og holder fasongen. Ulempen er at den smaker litt smør.

