Sjokoladevafler med bringebærkrem er skikkelig godt. kan godt serveres til kaffen eller som en dessert. De er aller best nytekte.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 4 (-6) | 40 min. | Enkel |
Ingredienser:
| 50 g | Smør (smeltet) |
| 2 | Egg |
| 4½ dl | Melk |
| 2½ dl | Hvetemel |
| ½ dl | Kakaopulver |
| 2 ts | Bakepulver |
| 1½ ts | Vaniljesukker |
| 3 ss | Sukker |
| ½ ts | Salt |
Bringebærkrem:
| 3 dl | Kremfløte |
| 2 dl | Bringebærsyltetøy |
| 2 | Kvikklunsj |

Slik gjør du:
| 1 Smelt smøret |
| 2 Rør sammen alle ingrediensene med unntak av smøret – Rør til en klumpfri røre – Sett den til side og – La den svelle i 20-30 min. Eller mer |
| 3 Lag bringebærkrem – Skjær kvikklunjsen i biter – Pisk kremfløten stiv – Rør inn bringebærsyltetøyet |
| 4 Varm vaffeljernet |
| 5 Rør inn smøret i vaffelrøra |
| 6 Ha litt vaffelrøre i jernet NB! Bruk omtrent ½ mengde av det du vanligvis bruker, For de hever og utvider seg pga bakepulveret – Legges på ris etter hvert som de er ferdige |
| 7 Rør inn kvikklunsj bitene i bringebærkremen rett før servering |
| 8 Server sjokoladevaflene med bringebærkremen |

