Dette er skikkelig dekorative og fine kjeks, som gjør seg på ethvert kakebord. kjeksene er også så fine at de kan pakkes inn i cellofan og gies bort som vertinnegave.

| Porsjoner: | Tid: | Vanskelighetsgrad |
| ca 20 | God tid | Middels |

Ingredienser:
| 400 g | Hvetemel |
| 200 g | Smør |
| 200 g | Melis |
| 2 | Egg |
| 2 ts | Vaniljesukker |
| 2 ts | Bakepulver |
| Melis, konditorfarge, nonstop, og skittels |

Slik gjør du:
| 1 Bland alt sammen til en myk deig |
| 2 Pakk deigen inn med plast, og sett den kjølig noen timer eller natten over |
| 3 Del den i fire, og kjevle ut på melet bakebord (ca. 2-3 mm tykk) |
| 4 Stikk ut plettene i ønsket mønster |
| 5 Legg dem på et bakepapirkledd stekebrett |
| 6 Stekes på 170 grader, midt i ovnen i ca 12-16 min. |
| 7 Avkjøles på rist |
| 8 Rør melis og vann til en litt tykkflytende glasur, tilsett konditorfarge |
| 9 Pynt med Melis, konditorfarge, nonstop, og skittels , og – Kos deg! |


