Dette er skikkelig dekorative og fine kjeks, som gjør seg på ethvert kakebord. kjeksene er også så fine at de kan pakkes inn i cellofan og gies bort som vertinnegave.

Porsjoner: | Tid: | Vanskelighetsgrad |
ca 20 | God tid | Middels |

Ingredienser:
400 g | Hvetemel |
200 g | Smør |
200 g | Melis |
2 | Egg |
2 ts | Vaniljesukker |
2 ts | Bakepulver |
Melis, konditorfarge, nonstop, og skittels |

Slik gjør du:
1 Bland alt sammen til en myk deig |
2 Pakk deigen inn med plast, og sett den kjølig noen timer eller natten over |
3 Del den i fire, og kjevle ut på melet bakebord (ca. 2-3 mm tykk) |
4 Stikk ut plettene i ønsket mønster |
5 Legg dem på et bakepapirkledd stekebrett |
6 Stekes på 170 grader, midt i ovnen i ca 12-16 min. |
7 Avkjøles på rist |
8 Rør melis og vann til en litt tykkflytende glasur, tilsett konditorfarge |
9 Pynt med Melis, konditorfarge, nonstop, og skittels , og – Kos deg! |

