mmmm – Spagetti med squash, lime, gresskarkjerner og mozzarella – utrolig godt. Flott som hovedrett eller som forrett.

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
4 | 20 min | Enkel |

Ingredienser:
250 g | Cherrytomater |
1 | Mozzarella |
1 | Chili (rød) |
1 fedd | Hvitløk |
½ | Lime (skall & saft) |
1 pk | Ruccula |
1 dl | Gresskarkjerner |
1 | squash |
1 ss | Olivenolje |
1 ts | Salt |
½ ts | Pepper |
1 ts | Flaksalt |
400 g | Spagetti |

Slik gjør du:
1 Skjær squashen på langs, og – Så på tvers så du får små halvmåner – Legg dem på et fat og strø litt salt over |
2 Renn av osten, og – Skjær den i små biter, – Ha den i en serveringsbolle – Rasp limeskall, og – Tilsett presset limesaft – Press hvitløk, som du tilsetter – Fjern frøene fra chilien, – Hakk den og tilsett den – Tilsett 2 ss olivenolje, – Skjær ruccolaen i to, og tilsett den – Rør rundt |
3 Kok opp pastavannet (godt saltet), – Kok pastaen slik du liker den |
4 – Ha squashen i en varm stekepanne, – Sammen med 1 ss olje, – Stek dem til der litt gyldne Ca. 3-4 min. |
5 Ha gresskarkjernene i en varm stekepanne, – La dem steke til de begynner å poppe og hoppe |
6 Renn av pastaen, og – Ha den i serveringsbollen, – sammen med squash og gresskarkjerner – Bland godt og – Server |
