Sprøstekt And i kinesiske pannekaker er skikkelig godt. Kan serveres som en forrett, eller som en av flere hovedretter.

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
4 | 3 timer | Enkel |
Ingredienser:
2200 g | And (hel, rå) |
Salt | |
Four-spice | |
Ingefær |
Tilbehør:
Kinesiske pannekaker | |
Vårløk (finsnittet) | |
Plommesaus |
Slik gjør du:
1 Sett stekeovnen på 170 grader |
2 Gni anden inn med salt og krydder (både på innsiden og utsiden) |
3 Legg Anden i en ildfast form, og – Sett den i stekeovnen – Se på den med jevne mellomrom, og – Bruk en skje og øs over eventuelt fett som samler seg i forma ( det får skinnet til å bli skikkelig sprøtt) – Etter to- tre timer er anden ferdig Ferdig når kjøttet slipper beinet |
4 Ta ut anden, og la den avkjøle seg litt – Bruk to gafler og trekk kjøttet av beinene |

5 Serveres med kinesiske pannekaker, vårløk og plommesaus |
