Sprøstekt and

Sprøstekt And i kinesiske pannekaker er skikkelig godt. Kan serveres som en forrett, eller som en av flere hovedretter.

Sprøstekt And Ingredienser: 2200 g And (hel, rå) Salt Four-spice Ingefær Tilbehør: Kinesiske pannekaker Vårløk (finsnittet) Plommesaus
PorsjonerTidVanskelighetsgrad
43 timerEnkel

Ingredienser:

2200 gAnd (hel, rå)
 Salt
 Four-spice
 Ingefær

Tilbehør:

 Kinesiske pannekaker
 Vårløk (finsnittet)
 Plommesaus

Slik gjør du:

1 Sett stekeovnen på 170 grader
2 Gni anden inn med salt og krydder
(både på innsiden og utsiden)
3 Legg Anden i en ildfast form, og
– Sett den i stekeovnen
–  Se på den med jevne mellomrom, og
– Bruk en skje og øs over eventuelt fett som samler seg i forma (
det får skinnet til å bli skikkelig sprøtt) –
Etter to- tre timer er anden ferdig
Ferdig når kjøttet slipper beinet
4 Ta ut anden, og la den avkjøle seg litt
– Bruk to gafler og trekk kjøttet av beinene
Sprøstekt And Ingredienser: 2200 g And (hel, rå) Salt Four-spice Ingefær Tilbehør: Kinesiske pannekaker Vårløk (finsnittet) Plommesaus

5 Serveres med kinesiske pannekaker, vårløk og plommesaus
Sprøstekt And Ingredienser: 2200 g And (hel, rå) Salt Four-spice Ingefær Tilbehør: Kinesiske pannekaker Vårløk (finsnittet) Plommesaus