Disse Squashrundstykkene blir saftige og gode

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
Ca 20 | 3 timer | Enkel |
Ingredienser:
1 pk | Gjær (50 g) |
1 dl | Vann |
6 dl | Kefir |
½ dl | Olivenolje |
100 g | Squash (revet) |
½ ss | Salt |
300 g | Sammalt hvete (fin) (5 dl) |
500-600 g | Hvetemel (8 ½ dl) |

Slik gjør du:
1 Varm Kefir og olje til ca 37 grader – Riv squashen – Legg bakepapir på 2-3 stekeplater |
2 Ha vannet i en bakstebolle, – Smuldre i gjæren og – Rør den ut – Hell over melken og squashen, og – Rør godt |
3 Tilsett mel og salt og – Elt deigen til den er smidig Ca 7 min. |
4 Dekk bollen med en bakeduk, og – La den heve i 45-60 min. |
5 Hell deigen på et bakebord, og – Del deigen i ca. 24 like store emner – Form emnene til runde rundstykker, og – Sett dem på en bakepapirkledd stekeplate |
6 Dekk rundstykkene med et bakeklede og – La dem etterheve i ca. 20.30 min. |
7 Sett ovnen på 250 grader |
8 Sett rundstykkene i ovnen, og – Senk temperaturen til 230 grader i – Stekes i 12-15 min. |
9 Pensle rundstykkene med vann med en gang de tas ut av ovnen |
10 Avkjøles på rist |
