Steking av Biff

Det er ikke så ofte jeg spiser biff, men når jeg spiser det – vil jeg ha den riktig stekt.

Steking av Biff Ingredienser: 150 – 200 g Biff pr. person Smør salt og pepper Kryddersmør Porsjoner Tid Vanskelighetsgrad 2-4 5 min. Enkel Ingredienser: 125 g Smør (mykt) 1 fedd Hvitløk (presset) 2 ss Persille (finhakket) ¼ Chili (rød, finhakket) https://heidisboble.no/ @heidisboble https://heidisboble.no/ @heidisboble

150 – 200 gBiff pr. person
 Smør salt og pepper

Steking av Biff Ingredienser: 150 – 200 g Biff pr. person Smør salt og pepper https://heidisboble.no/ @heidisboble

Slik gjør du:

1 Ta biffene ut av pakken(e)
– La dem ligge på kjøkkenbenken i mist 30 min.
2 Tørk biffene
3 Sett på stekepanne, og
– Ha i smør
– Når smøret er nøttebrunt
– Legg i biffene
4 Stek som du ønsker den:

Blå/rå: 1 (- 2) min på hver side
(Kjernetemperatur 50- 55 grader)

Medium: Når kjøttsaften begynner å piple ut.
Snu biffen og stek tilvarende på den andre siden
(Kjernetemperatur 55- 60 grader)  

Godt stekt: 1 min. på hver side, slå ned varmen, og
La den ettersteke ca 4 min på hver side
(Kjernetemperatur 50- 55 grader)
5 Strø over litt alt og pepper, og
La biffene i hvile i ca. 5 min. Før du skjærer i dem

Steking av Biff Ingredienser: 150 – 200 g Biff pr. person Smør salt og pepper Kryddersmør Porsjoner Tid Vanskelighetsgrad 2-4 5 min. Enkel Ingredienser: 125 g Smør (mykt) 1 fedd Hvitløk (presset) 2 ss Persille (finhakket) ¼ Chili (rød, finhakket) https://heidisboble.no/ @heidisboble https://heidisboble.no/ @heidisboble