Syltede epler

Syltede epler er enkelt å lage. Det er godt som tilbehør til ost, kjøtt eller rett og slett på et koldtbord.

Syltede epler Ingredienser: 1½ dl Eddik (eplesider) 1 dl Sukker ½ dl Vann 1 Laubærblad 1 ts Pepperkorn (svarte) 1 ts Sennepsfrø 3 Epler https://heidisboble.no/ @heidisboble

Ingredienser:

1½ dlEddik (eplesider)
1 dlSukker
½ dlVann
1Laubærblad
1 tsPepperkorn (svarte)
1 tsSennepsfrø
3Epler

Syltede epler Ingredienser: 1½ dl Eddik (eplesider) 1 dl Sukker ½ dl Vann 1 Laubærblad 1 ts Pepperkorn (svarte) 1 ts Sennepsfrø 3 Epler https://heidisboble.no/ @heidisboble

Slik gjør du:

1 Vask eplene, fjern kjernehuset,
– Skjær dem i tynne båter, og
– Legg dem i et glass eller en bolle
2 Ha eddik, vann, sukker pepper, sennepsfrø og laurbærblad i en kasserolle
– Kok opp
– Slå ned varmen og
– La det småkoke i noen minutter
– Tøm den varme laken over eplebåtene
– La eplene stå i laken til de er helt kald