Denne tomat chutneyen psser godt sammen med alle former for indisk mat, eller som dipping saus til indiske flatbrød eller poppadums.

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
Ca. 1 dl | 45 min. | Enkel |
Ingredienser:
700 g | Tomater (delt i to) |
2 ss | Olje (nøytral) |
1-2 | Chilier (hakket) |
1 cm | Ingefær (fersk, skrelt og raspet) |
1 fedd | Hvitløk (hakket) |
2 ss | Koriander |
¼ ts | Salt |
Slik gjør du:
1 Sett ovnen på 190 grader |
2 Del tomatene i 2, – Hell over olje, og – La dem steke i ca 30 min. |
3 Ta tomatene ut av ovnen, – La dem avkjøles, – Fjern skallet |
4 Ha tomatene i en foodprosessor, Sammen alle (de gjenværende) ingrediensene, – Kjør til chutneyen er ganske glatt |


Dette passer godt sammen med Tomat Chutney: