Denne retten er enkel og kjapp og lage. Den er mild på smak, så den passer godt for barn og de som ikke er spesielt glad i sterk mat. Ønsker du den sterkere er det bare å tilsette chiliolje.

| Porsjoner: | Tid: | Vanskelighetsgrad |
| 4 | 20 min | Enkel |
Ingredienser:
| 500 g | Eggenudler |
| 3 ss | Olje (nøytral) |
| 1 | Løk (tynne skiver) |
| 2-3 | Gulrøtter (i staver) |
| 400 g | Sjampinjonger (i ¼ -deler) |
| 250 g | Spinat |
| 125 g | Bønnespirer |
| 100 g | Purreløk (i staver) |
| 4 ss | Soyasaus (mørk) |
| 1 ts | Sukker (brunt) |
| ½ ss | Sesamolje |
| 1 ss | Chiliolje (valgfritt) |
Slik gjør du:
| 1 Kutt opp grønnsakene |
| 2 Kok nudlene etter anvisning på pakken, sil av vannet og avkjøl under rennende vann |
| 3 Tilsett 2 ss olje i en varm Wok |
| 4 Tilsett gulrøtter og løk og stek dem i (ca.) 1 min. |
| 5 Tilsett soppen og purren og stek i ytterligere (ca. )1 min. |
| 6 Tilsett 1 ss olje, nudler, spinat og bønnespirer |
| 7 Tilsett soyasaus, sukker og sesamolje |
| 8 Stek til nudlene har blitt varme |
Husk å røre mens du steker!

