Wok med spinat og sopp

Denne retten er enkel og kjapp og lage. Den er mild på smak, så den passer godt for barn og de som ikke er spesielt glad i sterk mat. Ønsker du den sterkere er det bare å tilsette chiliolje.

Wok med Eggenudler Olje (nøytral) Løk (tynne skiver) Gulrøtter (i staver) Sjampinjonger (i ¼ -deler) Spinat Bønnespirer Purreløk (i staver) Soyasaus (mørk) Sukker (brunt) Sesamolje Chiliolje (valgfritt)
Porsjoner: Tid: Vanskelighetsgrad
4 20 min Enkel

Ingredienser:

500 g Eggenudler
3 ss Olje (nøytral)
1 Løk (tynne skiver)
2-3 Gulrøtter (i staver)
400 g Sjampinjonger (i ¼ -deler)
250 g Spinat
125 g Bønnespirer
100 g Purreløk (i staver)
4 ss Soyasaus (mørk)
1 ts Sukker (brunt)
½ ss Sesamolje
1 ss Chiliolje (valgfritt)

Slik gjør du:

1 Kutt opp grønnsakene
2 Kok nudlene etter anvisning på pakken, sil av vannet og avkjøl under rennende vann
3 Tilsett 2 ss olje i en varm Wok
4 Tilsett gulrøtter og løk og stek dem i (ca.) 1 min.
5 Tilsett soppen og purren og stek i ytterligere (ca. )1 min.
6 Tilsett 1 ss olje, nudler, spinat og bønnespirer
7 Tilsett soyasaus, sukker og sesamolje
8 Stek til nudlene har blitt varme

Husk å røre mens du steker!

Wok med Eggenudler: Olje (nøytral) Løk (tynne skiver) Gulrøtter (i staver) Sjampinjonger (i ¼ -deler) Spinat Bønnespirer Purreløk (i staver) Soyasaus (mørk) Sukker (brunt) Sesamolje Chiliolje (valgfritt)
Wok med spinat og sopp før nudlene tilsettes

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s