Vi er på hytta og koser oss i det (halv)fine været, ganske mildt men overskyet. Det blir dessverre den siste hyttehelga i denne sesongen. Det er litt vemodig, men snøen smelter og det blir nok ikke noe særlig føre hverken for ski eller scooter i påska. Da er det like greit å feire påska ved sjøen i år. Gjett om jeg gleder meg! – Du har helt rett, jeg gleder meg noe helt vanvittig. Men det er flott på hytta også da, når det er snø og skiføre.

Før vi skal begynne å pakke ned, rydde og vaske før sommeren, stekte jeg bananpannekaker til frokosten. Dette er en av mange frokostfavoritter til min datter: Deilig pannekake, med karamellisert banan. Bananpannekaken kan spises som den er, eller sammen med litt peanøttsmør. Da blir det nesten som Elvis sin «peanutbutter & banansandwich», og det var på bakgrunn av nettopp den sandwichen at oppskriften ble til hjemme hos oss. På samme måte som sandwichen er også pannekake mektig, så den kan gjerne deles på flere.

| Porsjoner: | Tid: | Vanskelighetsgrad |
| 1-2 | 10 min. | Enkel |
Ingredienser:
| 1 | Egg |
| 1 dl | Melk |
| 1-1½ | Hvetemel |
| Banan | |
| 1-1½ ss | Sukker |
| 1 ss | Smør |
Slik gjør du:
| 1 Lag en (litt) tykk pannekakerøre: Visp sammen egg, melk og mel |
| 2 Skjær bananen i skiver |
| 3 Smelt smøret i panna |
| 4 Ha i sukker og la det bli brunt |
| 5 Ha i bananene rør rundt |
| 6 Hell over pannekakerøra |
| 7 Stek på middelsvarme (ca 2 min.) Til røra har stivnet på oversiden |
| 8 Vend pannekaken og, stek omtrent like lenge på den andre siden |
| 9 Serveres med en gang, gjerne sammen med peanøttsmør |

Tips! Restene av pannekakerøra holder seg i kjøleskap i 2-3 dager, eller den kan fryses.
