Nystekte maisbrød er godt som tilbehør til salater, supper mm. Eller de kan spises som de er med litt smør!

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 6-8 | 30 min | Enkel |
Ingredienser:
| 175 g | Maismel (fint, eller gul polenta) |
| 125 g | Hvetemel |
| 40 g | Sukker |
| 1 ss | Bakepulver |
| 2 ½ dl | Mel (H-melk) |
| 1 | Egg |
| 45 g | Smør |

Slik gjør du:
| 1 Sett stekeovnen på 200 grader – Smør små porsjonsformer, muffinsformer eller en firkantete form 18X18 cm, og – Strø med polenta Eller du kan bruke muffinsformer av papir |
| 2 Smelt smøret og avkjøl det – Bland i melk og egg (pisk litt) |
| 3 Bland sammen hvetemel, maismel, sukker og bakepulver i en bolle, og – Hell i melkeblandingen – Rør raskt sammen Den blir litt klumpete – Hell deigen i de smurte formene |
| 4 Stekes i ca 20-25 min. (men det avhenger av hvilke former du bruker) De er ferdige når de løsner fra kantene |
| 5 Serveres med smør – Passer også veldig godt som tilbehør til svart bønnesuppe |

