Arme riddere er en skikkelig frokostfavoritt her i huset. Denne oppskriften er med en liten tvist – blåbærsyltetøyet er lagt i midten før steking.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 2 | 5 min | Enkel |
Ingredienser:
| 4 | Brødskiver |
| 1 | Egg |
| ½ dl | Melk |
| 1 ts | Kanel |
| 2 ss | Blåbærsyltetøy |
| 1 ss | Smør |

Slik gjør du:
| 1 Skjær brød i skiver |
| 2 Visp sammen egg og melk i en dyptallerken – Rør inn kanel (og eventuelt sukker) |
| 2 Legg brødskiver i eggeblandingen, og – La dem trekke godt på den ene siden |
| 3 Sett en stekepanne på middels varme – Smelt smøret i stekepannen – Legg i to av skivene med eggesiden ned – Smør ut over blåbærsyltetøyet på den siden som vender opp – Legg en skive over med eggesiden opp – Stek ridderne gylden på begge sider |
| 4 Spises varme |


