Bulgur med gulrot og brokkoli er skikkleig godt som tilbehør til falafel, fisk, grønnsaksretter og mye mye mer. Jeg liker ofte å server den med hvitløkssaus og litt sterk tomatsaus – da kan den spises som en rett for seg selv.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 2 | 15 min | Enkel |
Ingredienser:
| 2 dl | Bulgur |
| 4 dl | Vann |
| 1 | Buljongterning (grønnsak eller kylling) |
| 1 | Gulrot (i strimler) |
| ¼ | Brokkili (i små buketter) |

Slik gjør du:
| 1 Skjær gulroten i små «pinner» Ca 3 -4 x ½ cm – Del brokkolien i små buketter |
| 2 Stek gulrot og brokkoli på en middelsvarm stekepanne 1-2 min |
| 3 Kok bulguren: – Kok opp 4 dl vann – Løs opp buljongterningen – Tilsett 2 dl bulgur – La det koke på svak varme ca 8 min Uten lokk og rør om av og til |
| 4 Tilsett grønnsakene – La det koke på svak varme ca 2 min Uten lokk og rør om av og til – Ta bulguren av platen, og – La det så noen minutter før servering |
Anbefalt tilbehør:



