Crostini er en italiensk smårett av ristet brød med noe godt på. Brie og fiken er en god kombinasjon, og ser imponerende ut.

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
8 -16 skiver | 20 min | Enkel |
Ingredienser:
8 -16 skiver | Baguette (skjært på skrått eller rett) |
400 g | Brie |
4 | Fiken |
Honning (valgfritt) | |
Timian (frisk) |
Tips! Dukan steke ferdig crostiniene i god tid, La dem ligge på rist, og gjør dem helt ferdig rett før du skal servere dem
Slik gjør du:
1 Sett stekeovnen på 180 grader, – Og legg bakepapir på en stekeplate |
2 Del baguetten i skiver – Legg de på stekeplata, og – Stek skivene i stekeovnen til de blir sprø Ca 10 min. |
3 Skjær fikene i 2 (eller 4) |
4 Varm en stekepanne til middels/høy varme – Ha i litt smør og la det smelte – Ha i fikene, og – Stek dem lett til de blir karamellisert på overflaten Ca 2 min. |
5 Legg skiver av brie på crostinien, og Topp med fiken og honning (valgfritt), og – Pynt med frisk timian |
Flere crostini:
