Dampede buns kan fylles med kjøtt og grønnsaker.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 18 buns | 5 timer | Middels |
Ingredienser
| 1 ts | Tørrgjær |
| 500 g | Hvetemel |
| 1 ½ ss | Sukker |
| ½ ts | Salt |
| 2 dl | Vann |
| ½ dl | Melk |
| 1 ss | Olje |
| 1 ss | Eddik (sushi |
| 1 ts | Bakepulver |
Slik gjør du:
| 1. Bland sammen: 1 ts av sukkeret, 1 dl av vannet og tørrgjæren, – La den stå i 1-2 min., – Rør rundt til alt er oppløst |
| 2 I en bakebolle, bland sammen Hvetemel, sukker og salt – I en annen bland sammen vann, melk, olje og eddik – Bland inn gjærblandingen – Tilsett dette til melet, og – Rør sammen til en deig Det er mulig du trenger litt mer vann – Kna deigen i 7-10 min. eller til den er helt glatt – Ha deigen i en smurt bolle, – Legg over en bløt klut, og – La den heve i 2 timer eller til dobbel størrelse |
| 3 Ha deigen ut på bakebordet, og – Trykk den ned, – Strø over 1 ts bakepulver, og – Kna den i 5 min. |
| 4 Rull deigen til en pølse, og – Del den i 18 like store emner (ca. 3 x 3 cm) – Rull emnene til boller, og – La dem hvile i 2-3 minutter |




| 5 Kjevle ut hver av bollene til ovaler, Ca. 3-4 mm tykk – Pensle hver av ovalene med litt olje, og – Pensle en spisepinne med olje – Plasser spisepinnen i midten av ovalen – Brett deigen over – Trekk spisepinnen forsiktig ut |



| 6 Lag 18 firkanter av bakepapir, og – Legg en bun på hver av dem, – Dekkes med et fuktig kjøkkenhåndkle, – Settes lunt, og – La dem stå og etterheve i 90 min. Til dobbel størrelse |
| 7 Varm opp en stor stimer, og – Stim bunsene i 8 min. eller til de har hevet Du må stime i flere omganger |
| Spises varm fylt med kjøtt og grønsaker |


