Eplemuffins

Eplemuffins er en av en av mine høstfavoritter – men da skal det være skikkelig med epler i muffinsene. Det er det absolutt i disse, som smaker av masse av eple og kanel.

Eplemuffins med kanel Ingredienser: 120 g Margarin 120 g Sukker (brunt) 60 g Sukker (hvit) 2 Egg (store) 1 dl Melk 200 g Hvetemel 1 ts Natron 1 ts Kanel ¼ ts Muskatnøtt 4 dl Epler (finhakket)


a

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
183 timerEnkel

Ingredienser:

120 gMargarin
120 gSukker (brunt)
60 gSukker (hvit)
2Egg (store)
1 dlMelk
200 gHvetemel
1 tsNatron
1 tsKanel
¼ tsMuskatnøtt
4 dlEpler (finhakket)
Eplemuffins med kanel Ingredienser: 120 g Margarin 120 g Sukker (brunt) 60 g Sukker (hvit) 2 Egg (store) 1 dl Melk 200 g Hvetemel 1 ts Natron 1 ts Kanel ¼ ts Muskatnøtt 4 dl Epler (finhakket)

Slik gjør du:

1 Sett stekeovnen på 180 grader
– Sett muffinsformer på stekebrett eller muffinsbrett – Hakk eplene i små biter
2 Visp smør og sukker lyst og luftig
– Tilsett eggene Et om gangen, og
– Rør til alt er godt blandet
– Vend de øvrige ingrediensene
3 Fylles i muffinsformer og
– Stekes i ca 25 min
4 Avkjøle på rist