Eplemuffins er en av en av mine høstfavoritter – men da skal det være skikkelig med epler i muffinsene. Det er det absolutt i disse, som smaker av masse av eple og kanel.

a
Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
18 | 3 timer | Enkel |
Ingredienser:
120 g | Margarin |
120 g | Sukker (brunt) |
60 g | Sukker (hvit) |
2 | Egg (store) |
1 dl | Melk |
200 g | Hvetemel |
1 ts | Natron |
1 ts | Kanel |
¼ ts | Muskatnøtt |
4 dl | Epler (finhakket) |

Slik gjør du:
1 Sett stekeovnen på 180 grader – Sett muffinsformer på stekebrett eller muffinsbrett – Hakk eplene i små biter |
2 Visp smør og sukker lyst og luftig – Tilsett eggene Et om gangen, og – Rør til alt er godt blandet – Vend de øvrige ingrediensene |
3 Fylles i muffinsformer og – Stekes i ca 25 min |
4 Avkjøle på rist |
