Skip to content
Heidis boble logo

Heidis boble

Heidis boble – 100% meg

  • Hjem
  • Kontakt
  • Om Heidis boble
    • Om Heidi
      • K for Kreft
    • Om Odd
    • Om Svetlana
    • Sommerprosjektet 2020
    • Om Heidis boble: forhistorien
    • Heidisboble – 3 ÅR!
  • HEIDIS BOKHYLLE – (bokanmeldelser)
  • OPPSKRIFTER
    • DRIKKER – varme, kalde, alkoholfrie mm (A-Å)
    • FROKOST (A-Å)
    • LUNSJ i pakke og på fat (A-Å)
    • SALATER OG SMÅRETTER
    • MIDDAGSBORD
    • GJÆRBAKST OG SØT GJÆRBAKST
    • KAKER OG DESSERTER (A-Å)
    • FRUKT og GRØNT (oppskrift etter råvare A-Å)
    • HEIDISBOBLE TESTER …  
  • SELMA – et hundeliv
  • Heidis syrom (A-Å)
  • ODDS HJØRNE (Odds øl)

FISK

For å komme til oppskriftene, trykk på linken ved siden av eller under bildet:

Lettsaltet torsk med eggesmør Ingredienser: 800 g Lettsaltet torskefilet 8 Poteter (ca. 600 g) 2-3 Gulrøtter (ca. 400 g) 2 dl Melk 1 ½ ss Hvetemel ½ - 1 ts Fond eller Buljong (-pulver) Pepper Eggesmør: 3 Egg 100 g Smør Eggesmør (lettere): 3 Egg 4 -6 ss Smør 8 – 12 ss Vann fra fisken ¼ -½ ts Fiskefond eller Buljong (-pulver)

Fiskeretter (oppskrifter A-Å)

Forrett: blåskjell, reke og snegle

Blåskjell (oppskrifter A-Å)

Kamskjell med hvitvinssaus og Løyrom (ørretrogn) Porsjoner Tid Vanskelighetsgrad 4 20 min. Enkel Ingredienser: 8 Kamskjell ½ boks Ørretrogn Gressløk Hvitvinssaus: 1 Sjalottløk 2 ½ dl Hvitvin 2 ½ dl Fiskekraft 1 dl Kremfløte 3 ss Smør 1 Laurbærblad Salt https://heidisboble.no/ @heidisboble

Kamskjell (oppskrifter -A-Å)

Laks i rømmesaus med appelsin og granateple Ingredienser: Ca. 400-500 g Laksefileter (uten skinn og bein) 1 bx Rømme 1 Appelsin (saft) ½ Sitron (saft) 1 ½ ss Honning 3 ss Soyasaus ¼ Chili (rød) 2 Vårløk Topping: 1 Appelsin (skivet) 1 Granateple (frø) Gressløk/vårløk

   Laks (oppskrifter A-Å)

         

Rekecocktail Ingredienser: 400 g Reker ¼ Salathode 12 Cherrytomater ½ Agurk ½ Paprika (rød) 1 Sitron (båter) Dressing: 3 ss Kremfløte 3 ss Majones 3 ss Ketchup 1 ts Worcestershiresaus 1 Sitron (presset) ½ ts Paprika pulver Salt og pepper Dill https://heidisboble.no/ @heidisboble

Reker og scampi (A-Å)

Ovnsbakt torsk med asparges, tomater og kålrotstappe Ingredienser: 700 g Torskefilet 4 skiver Bacon 200 g Cherrytomter Asparges Rotemos 1 liten Kålerabi (ca 350 g) 2 Gulrøtter (ca. 100g) 3-4 Poteter 1 ss Smør ½ dl Melk Salt og pepper

Torsk og Sei (oppskrifter A-Å)

Tunfisk tartar – Tacos de Atún Ingredienser 400 g Tunfisk 1 dl Soyasaus 1 ss Vann ½ ts Wasabi Avokadopuré: 2 Avokadoer ½ Lime (saft) 2 ss Koriander 2 ss Rødløk (hakket) ¼ ts Chili (rød) Salt og pepper Syltet rødløk 1 Rødløk ½ dl Eddik (7%) 1 dl Sukker 2 dl Vann Maispulver 1 dl Kikos (puffet mais) Tips! Istedenfor kikos kan du bruke eller peanøtter eller gresskarkjerner, Tomatcassé: 2 Tomater 1 ss Olivenoje 1 ss Eddik (sherry eller rødvin) 1 ss Rødløk (finhakket) 1 fedd Hvitløk (finhakket) Salt og pepper https://heidisboble.no/ @heidisboble

Tunfisk (oppskrifter A-Å)

Søk i bloggen

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 292 other subscribers.

Archives

  • Feb 2023 (2)
  • Jan 2023 (20)
  • Dec 2022 (30)
  • Nov 2022 (28)
  • Oct 2022 (28)
  • Sep 2022 (28)
  • Aug 2022 (28)
  • Jul 2022 (28)
  • Jun 2022 (30)
  • May 2022 (30)
  • Apr 2022 (27)
  • Mar 2022 (31)
  • Feb 2022 (28)
  • Jan 2022 (32)
  • Dec 2021 (34)
  • Nov 2021 (29)
  • Oct 2021 (33)
  • Sep 2021 (32)
  • Aug 2021 (33)
  • Jul 2021 (32)
  • Jun 2021 (30)
  • May 2021 (29)
  • Apr 2021 (27)
  • Mar 2021 (30)
  • Feb 2021 (28)
  • Jan 2021 (31)
  • Dec 2020 (34)
  • Nov 2020 (35)
  • Oct 2020 (30)
  • Sep 2020 (30)
  • Aug 2020 (32)
  • Jul 2020 (29)
  • Jun 2020 (30)
  • May 2020 (31)
  • Apr 2020 (30)
  • Mar 2020 (31)
  • Feb 2020 (29)
  • Jan 2020 (31)
  • Dec 2019 (30)
  • Nov 2019 (30)
  • Oct 2019 (32)
  • Sep 2019 (30)
  • Aug 2019 (31)
  • Jul 2019 (32)
  • Jun 2019 (33)
  • May 2019 (34)
  • Apr 2019 (32)
  • Mar 2019 (43)
  • Feb 2019 (28)

Category Cloud

Asiatisk Baker Brun Blogginnlegg brød Bøker dessert fisk forrett Fra mormors kokebok Fredagskos frokost Frukt & Bær Gjærbakst grønnsaker Høst Italiensk mat Jul & Advent Kaker Kjeks kjøttfritt lunsj Merkedager - Spesielle dager Middag norsk tradisjonsmat Oppskrift Sesongvare Spania tilbehør Utfordringen 2020 vegetar
Follow Heidis boble on WordPress.com
Blog at WordPress.com.
  • Follow Following
    • Heidis boble
    • Join 40 other followers
    • Already have a WordPress.com account? Log in now.
    • Heidis boble
    • Customise
    • Follow Following
    • Sign up
    • Log in
    • Copy shortlink
    • Report this content
    • View post in Reader
    • Manage subscriptions
    • Collapse this bar
 

Loading Comments...