Fiskeboller i hvitsaus er en tradisjonell norsk matrett, og det er kjempegodt! Det er også veldig enkelt å lage.

| Porsjoner: | Tid: | Vanskelighetsgrad |
| 3-4 | 30 min. | Enkel |
Ingredienser:
| 8-10 | Poteter |
| 4 | Gulerøtter |
| 1 pk | Fiskeboller |
| 2 ss | Hvetemel |
| 4 dl | Melk |
| ½ ts | Salt |
| ½ ts | Pepper |
| ½ – 1 ts | Karri (valgfritt) |
Slik gjør du:
| 1 Skrell potetene, – Ha dem i en kasserolle med vann, og – Kok til de er møre (ca.20 min.) |
| 2 Skrell gulerøtter – Skjær dem i skiver – Ha dem i en kasserolle med vann, og – Kok til de er møre (ca.10 min.) |
| 3 Lag hvit saus: – Kok opp 3 ½ dl melk – Rør melet ut i den resten av melken – Tilsett mel- og melkeblandingen, mens du rører – Kok opp under omrøring – La sausen småkoke i 3-5 min., mens du rører – Smak til med salt og pepper, og event. karri – Ta sausen av varmen |
| 4 Tilsett fiskebollene |
| 4 Rør rundt, og – Gi alt et raskt oppkok |
| 5 Serveres med kokte poteter og gulerøtter |

