Fiskeboller i hvitsaus

Fiskeboller i hvitsaus er en tradisjonell norsk matrett, og det er kjempegodt! Det er også veldig enkelt å lage.

Fiskeboller i hvitsaus Ingredienser: 8-10 Poteter 4 Gulerøtter 1 pk Fiskeboller 2 ss Hvetemel 4 dl Melk ½ ts Salt ½ ts Pepper ½ - 1 ts Karri (valgfritt)
Fiskeboller i hvitsaus, er skikkelig digg.
Porsjoner: Tid: Vanskelighetsgrad
3-4 30 min. Enkel

Ingredienser:

8-10 Poteter
4 Gulerøtter
1 pk Fiskeboller
2 ss Hvetemel
4 dl Melk
½ ts Salt
½ ts Pepper
½ – 1 ts Karri (valgfritt)

Slik gjør du:

1 Skrell potetene,
– Ha dem i en kasserolle med vann, og
– Kok til de er møre (ca.20 min.)
2 Skrell gulerøtter
– Skjær dem i skiver
– Ha dem i en kasserolle med vann, og
– Kok til de er møre (ca.10 min.)
3 Lag hvit saus:
– Kok opp 3 ½ dl melk
– Rør melet ut i den resten av melken
– Tilsett mel- og melkeblandingen, mens du rører
– Kok opp under omrøring
– La sausen småkoke i 3-5 min., mens du rører
– Smak til med salt og pepper, og event. karri
– Ta sausen av varmen
4 Tilsett fiskebollene
4 Rør rundt, og
– Gi alt et raskt oppkok
5 Serveres med kokte poteter og gulerøtter
Fiskeboller i hvitsaus  Ingredienser: 8-10 	Poteter  4	Gulerøtter 1 pk	Fiskeboller 2 ss 	Hvetemel  4 dl 	Melk  ½ ts 	Salt  ½ ts 	Pepper  ½ - 1 ts 	Karri (valgfritt)
Fiskeboller i hvitsaus, er skikkelig digg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s