Pannekaker til frokost er en sikker vinner, hjemme hos meg. Da barna var små, maste de alltid om pannekaker til frokost i helger og i ferier. Så i dag tenkte jeg at siden vi skal rive ned kjøkkenet for å sette inn et nytt, passer det bare med pannekaker til frokost i dag.

Porsjoner: | Tid: | Vanskelighetsgrad |
3-4 | Enkel |
Ingredienser
2 | Egg |
6 dl | Melk |
3 dl | Hvetemel |
Smør |
Slik gjør du:
1 Visp sammen egg, melk og mel |
2 Sett stekepanna på middels varme |
3 Ha litt i smør, og la det smelte |
4 Hell over pannekakerøre – Vend litt på panna så røra flyter utover |
5 Stek til røra har stivnet på oversiden (ca 2 min.) |
6 Snu pannekaken og, – Stek omtrent like lenge på den andre siden |



Når pannekakene har stivnet på toppen og har fått noen “hull” (luftbobler) er det på tide å snu pannekaken. Stek omtrent like lenge på andre siden, før du bretter den og server den med syltetøy eller sukker
Brett pannekakene, og – Server med sukker eller blåbærsyltetøy |
