Frokostpannekaker

Pannekaker til frokost er en sikker vinner, hjemme hos meg. Da barna var små, maste de alltid om pannekaker til frokost i helger og i ferier. Så i dag tenkte jeg at siden vi skal rive ned kjøkkenet for å sette inn et nytt, passer det bare med pannekaker til frokost i dag.

Frokostpannekaker Ingredienser: 2 Egg 6 dl Melk 3 dl Hvetemel Smør
Frokostpannekaker med blåbærsyltetøy
Porsjoner: Tid: Vanskelighetsgrad
3-4   Enkel

Ingredienser

2 Egg
6 dl Melk
3 dl Hvetemel
  Smør

Slik gjør du:

1 Visp sammen egg, melk og mel
2 Sett stekepanna på middels varme
3 Ha litt i smør, og la det smelte
4 Hell over pannekakerøre
– Vend litt på panna så røra flyter utover
5 Stek til røra har stivnet på oversiden
(ca 2 min.)
6 Snu pannekaken og,
– Stek omtrent like lenge på den andre siden

Når pannekakene har stivnet på toppen og har fått noen “hull” (luftbobler) er det på tide å snu pannekaken. Stek omtrent like lenge på andre siden, før du bretter den og server den med syltetøy eller sukker

Brett pannekakene, og
– Server med sukker eller blåbærsyltetøy
Frokostpannekaker  Ingredienser:  2	Egg 6 dl	Melk 3 dl	Hvetemel 	Smør

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s