Dette er en enkel og grei hamburger som faller de fleste i smak. Du kan velge om du vil steke den i panna, eller legge den på grillen. Godt med hjemmebakt Hamburgerbrød og krydrede potetbåter til.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 4 | 20 min | Enkel |
Ingredienser:
| 500 g | Kjøttdeig |
| 1 ss | Worcestershiresaus |
| 1 ss | Ketchup |
| 1 ts | Salt |
| ½ ts | Pepper |
Tilbehør
| ½ porsjon | Hamburgerbrød (For oppskrift, trykk HER) |
| 1 porsjon | Krydrede potetbåter (For oppskrift, trykk HER) |
| ½ porsjon | Aioli av bakt hvitløk (For oppskrift, trykk HER) |
| 8 skiver | Agurk |
| 4 | Salatblader |
| 4 skiver | Tomat |

Slik gjør du:
| 1 Lag hamburgerbrød, etter oppskriften |
| 2 Lag krydrede potetbåter etter oppskriften |
| 3 Lag Aiolien etter oppskriften |
| 4 Rør sammen: – Kjøttdeig – Worcestershiresaus – Ketchup – Salt og pepper |
| 4 Form 4 store burgere – Stekes på middels varme |
| 6 Montering – Skjær hamburgerbrød i 2 – Legg den nederste delen på et fat – Smør på Aioli – Legg på ett salatblad (på hver) – Legg på burgeren – Legg på en tomatskive – Legg på 2 agurksiver – Toppes med toppen av burgerbrødet |
| – Serveres med stekte poteter |

