Hamburger

Dette er en enkel og grei hamburger som faller de fleste i smak. Du kan velge om du vil steke den i panna, eller legge den på grillen. Godt med hjemmebakt Hamburgerbrød og krydrede potetbåter til.

Hamburger med potetbåter Ingredienser 500 g Kjøttdeig 1 ss Worcestershiresaus 1 ss Ketchup 1 ts Salt ½ ts Pepper
Porsjoner Tid Vanskelighetsgrad
4 20 min Enkel

Ingredienser:

500 g Kjøttdeig
1 ss Worcestershiresaus
1 ss Ketchup
1 ts Salt
½ ts Pepper

Tilbehør

½ porsjon Hamburgerbrød
(For oppskrift, trykk HER)
1 porsjon Krydrede potetbåter
(For oppskrift, trykk HER)
½ porsjon Aioli av bakt hvitløk
(For oppskrift, trykk HER)
8 skiver Agurk
4 Salatblader
4 skiver Tomat
Hamburger med potetbåter Ingredienser 500 g Kjøttdeig 1 ss Worcestershiresaus 1 ss Ketchup 1 ts Salt ½ ts Pepper

Slik gjør du:

1 Lag hamburgerbrød, etter oppskriften
2 Lag krydrede potetbåter etter oppskriften
3 Lag Aiolien etter oppskriften
4 Rør sammen:
– Kjøttdeig
– Worcestershiresaus
– Ketchup
– Salt og pepper
4 Form 4 store burgere
– Stekes på middels varme
6 Montering
– Skjær hamburgerbrød i 2
– Legg den nederste delen på et fat
– Smør på Aioli
– Legg på ett salatblad (på hver)
– Legg på burgeren
– Legg på en tomatskive
– Legg på 2 agurksiver
– Toppes med toppen av burgerbrødet
Serveres med stekte poteter
Hamburger med potetbåter Ingredienser 500 g Kjøttdeig 1 ss Worcestershiresaus 1 ss Ketchup 1 ts Salt ½ ts Pepper

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s