Hamburger

Dette er en enkel og grei hamburger som faller de fleste i smak. Du kan velge om du vil steke den i panna, eller legge den på grillen. Godt med hjemmebakt Hamburgerbrød og krydrede potetbåter til.

Hamburger med potetbåter Ingredienser 500 g Kjøttdeig 1 ss Worcestershiresaus 1 ss Ketchup 1 ts Salt ½ ts Pepper
Porsjoner Tid Vanskelighetsgrad
4 20 min Enkel

Ingredienser:

500 g Kjøttdeig
1 ss Worcestershiresaus
1 ss Ketchup
1 ts Salt
½ ts Pepper

Tilbehør

½ porsjon Hamburgerbrød
(For oppskrift, trykk HER)
1 porsjon Krydrede potetbåter
(For oppskrift, trykk HER)
½ porsjon Aioli av bakt hvitløk
(For oppskrift, trykk HER)
8 skiver Agurk
4 Salatblader
4 skiver Tomat
Hamburger med potetbåter Ingredienser 500 g Kjøttdeig 1 ss Worcestershiresaus 1 ss Ketchup 1 ts Salt ½ ts Pepper

Slik gjør du:

1 Lag hamburgerbrød, etter oppskriften
2 Lag krydrede potetbåter etter oppskriften
3 Lag Aiolien etter oppskriften
4 Rør sammen:
– Kjøttdeig
– Worcestershiresaus
– Ketchup
– Salt og pepper
4 Form 4 store burgere
– Stekes på middels varme
6 Montering
– Skjær hamburgerbrød i 2
– Legg den nederste delen på et fat
– Smør på Aioli
– Legg på ett salatblad (på hver)
– Legg på burgeren
– Legg på en tomatskive
– Legg på 2 agurksiver
– Toppes med toppen av burgerbrødet
Serveres med stekte poteter
Hamburger med potetbåter Ingredienser 500 g Kjøttdeig 1 ss Worcestershiresaus 1 ss Ketchup 1 ts Salt ½ ts Pepper

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s