Krydrede potetbåter

Potetbåtene er kjempegode som Tapas, sammen med Aioli (vanlig) eller en bare med en rømmedipp. Nydelige sammen med greske kjøttboller, Aioli med bakt hvitløk og krydderbrød. Perfekt som tilbehør til Hamburger!

Krydrede potetbåter Ingredienser: 8 - 12 Poteter (vaskete) 3 ss Olje (oliven) 1 ss Paprikapulver 1 ts Salt 1 ss Provencekrydder
Porsjoner Tid Vanskelighetsgrad
4 35-40 min. Enkelt

Ingredienser

8 – 12 Poteter (vaskete)
3 ss Olje (oliven)
1 ss Paprikapulver
1 ts Salt
1 ss Provencekrydder

Slik gjør du:

1 Sett stekeovnen på 200 grader
2 Vask potetene godt, og
– Del dem i båter
(i 4 eller 8)
3 Kok potetbåtene i ca 8 min.
4 Bland sammen krydder, salt og olje i en bolle
5 Hell vannet av potetene, og
– Hell dem i oljeblandingen
– Rør forsiktig rundt så all båtene er dekt med krydder og olje
– Hell potetbåtene i ei ildfast form
6 Stekes i 20-25 minutter, til de er gylden
7 Serveres varme
Krydrede potetbåter Ingredienser: 8 - 12 Poteter (vaskete) 3 ss Olje (oliven) 1 ss Paprikapulver 1 ts Salt 1 ss Provencekrydder
God som tilbehør til hamburger, tapas med med

Smaker godt sammen:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s