Krydrede potetbåter

Potetbåtene er kjempegode som Tapas, sammen med Aioli (vanlig) eller en bare med en rømmedipp. Nydelige sammen med greske kjøttboller, Aioli med bakt hvitløk og krydderbrød. Perfekt som tilbehør til Hamburger!

Krydrede potetbåter Ingredienser: 8 - 12 Poteter (vaskete) 3 ss Olje (oliven) 1 ss Paprikapulver 1 ts Salt 1 ss Provencekrydder
Porsjoner Tid Vanskelighetsgrad
4 35-40 min. Enkelt

Ingredienser

8 – 12 Poteter (vaskete)
3 ss Olje (oliven)
1 ss Paprikapulver
1 ts Salt
1 ss Provencekrydder

Slik gjør du:

1 Sett stekeovnen på 200 grader
2 Vask potetene godt, og
– Del dem i båter
(i 4 eller 8)
3 Kok potetbåtene i ca 8 min.
4 Bland sammen krydder, salt og olje i en bolle
5 Hell vannet av potetene, og
– Hell dem i oljeblandingen
– Rør forsiktig rundt så all båtene er dekt med krydder og olje
– Hell potetbåtene i ei ildfast form
6 Stekes i 20-25 minutter, til de er gylden
7 Serveres varme
Krydrede potetbåter Ingredienser: 8 - 12 Poteter (vaskete) 3 ss Olje (oliven) 1 ss Paprikapulver 1 ts Salt 1 ss Provencekrydder
God som tilbehør til hamburger, tapas med med

Smaker godt sammen:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s