Hvorfor ikke bake en Irsk Te-kake i dag og drikke te til. Det må vel bli en flott ettermiddag? Den smaker godt som den er, men kan også varieres med for eksempel ferske bær og krem til (kanskje vaniljekrem)?

| Porsjoner: | Tid: | Vanskelighetsgrad |
| 8 | 90 min | Enkel |
Ingredienser
| 100 g | Smør |
| 150 g | Sukker |
| 2 | Egg |
| 225 g | Mel |
| 2 ts | Bakepulver |
| 2 ts | Vaniljesukker |
| ½ ts | Salt |
| 1 ½ dl | Melk |
| Melis (for å drysse over kaken) |
Slik gjør du:
| Sett ovnen på 180 grader |
| Smør ei rund form (22 cm) |
| Smelt smøret halvveis |
| Rør smør og sukker hvitt |
| Pisk inn eggene, ett om gangen |
| Rør inn melken |
| Vend inn mel, bakepulver og vaniljesukker |
| Haes i ei smurt rund form |
| Stekes i 30-35 min. |
| Avkjøles på rist |
| Strø over melis og server! |

Tips! Hvis du vil ha en kake som er høyere enn min, steker du den i en 20 cm form (jeg bruker en på 23 cm)!
