Dette er min farmors oppskrifter på Kjøttkaker. De er enkle å lage og utrolig gode

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 4 | 20 min. | Enkel |
Ingredienser:
| 400 g | Kjøttdeig |
| 5 dl | Melk |
| 6 ss | Strøbrød (brødrasp) |
| ½ | Løk (raspet) |
| 1 | Egg |
| 1 ts | Salt |
| 1 krm | Pepper |
| ½ ts | Sukker |
| Smør til steking |

Slik gjør du:
| 1 Ha strøbrødet i melka og – La det stå i ca 10 min |
| 2 Skrell løken – Rasp den |
| 3 Tilsett løk, egg, kjørrdeig og krydder til melkeblandingen – Arbeid deigen smidig Bruke gjerne en mikser med K-spade |
| 4 Ha ca 1 dl vann i bunnen av en kasserolle – Kok opp, og – Sett plata på lav varme (1) – Ha på lokk |
| 5 Smelt smør i en stekepanne, – Form kjøttkaker Ca 1 ss pr kake – Ha kjøttkaker i stekepanna Ikke for mange om gangen – Stek kjøttkakene til de er gylne på begge sider – Legg kjøttkakene forsiktig i kasserollen med det varme vannet |
| 6 Når alle kjøttkakene er stekt – Slå opp varmen litt på kasserollen, og – La kjøttkakene dampe til de er “gjennomstekte” |
| 7 Serveres med potet(mos), ertestuing og gulerøtter Og gjerne tyttebærsyltetøy |
Forslag til flere tilbehør:




