Laksekuler med crabsticks og philadelphia ost

Det er en spennende forrett som faller i smak for de fleste. Passer fint på koldtbord og  om fingermat. De ser spennende ut, og kombinasjonen av røkelaks og Philadelphiaost er veldig godt. Kulene kan pyntes med kaviar, egg eller grønt. De kan settes i muffens papirform hvis de skal serveres som fingermat eller for eksempel på sitronskiver eller salatblad hvis de skal spises på tallerken.

Laksekuler med crabsticks og philadelphia Ingredienser 100 g Røkelaks (skivet) 1 bx Philadelphia (naturell) 1 bunt Dill 2 Egg (hardkokt) 6 stk Crabsticks 6 Små likørglass (eller eggeglass, espressokopper)
Porsjoner: Tid: Vanskelighetsgrad
6 kuler  1 t Middels

Ingredienser

100 g Røkelaks (skivet)
1 bx Philadelphia (naturell)
1 bunt Dill
2 Egg (hardkokt)
6 stk Crabsticks
6 Små likørglass (eller eggeglass, espressokopper)

Slik gjør du:

1 Kok eggene (10 min), og
– Del eggene med eggedeler
2 Hakk dill, og
– Bland den med osten
3 Kutt crabsticksene i biter
4 Monter laksekulene:
– Legg plastfolie i glassene.
–  Fordel lakseskivene,
slik at de dekker:
bunnen og
sidene på glasset
– Fyll på med ost
– Dytt inn biter av crabsticks
– Legg en skive egg på toppen
– Sett glassen i kjøleskapet i et par timer
5 Dra kulen ut forsiktig med plastikken
6 Fjern plastikken og
– Pynt med dill, kaviar og/eller sitronskiver
Laksekuler med crabsticks og philadelphia Ingredienser 100 g Røkelaks (skivet) 1 bx Philadelphia (naturell) 1 bunt Dill 2 Egg (hardkokt) 6 stk Crabsticks 6 Små likørglass (eller eggeglass, espressokopper)

Fra Svetlanas krok

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s