Dette er Loff etter oppskrift fra Baker Brun (2018), «Våre beste oppskrifter. 125 år med tradisjonsbakst» (side 93). Eller loff til reker som baker Brun kaller den.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 2 brød | 1 time | Enkelt |
Ingredienser:
| 7 dl | Vann |
| 1 kg | Hvetemel |
| 2 ts | Salt |
| ½ pk | Gjær |

Slik gjør du:
| 1 Bland sammen alle ingrediensene, men hold igjen 1 dl vann til senere, – Elt deigen godt i ca. 6 min. – Tilsett den siste dl med vann, – Litt etter litt Deigen skal være smidig og ha en blank overflate |
| 2 La deigen heve til dobbelstørrelse (ca. 40-60 min.) |
| 3 Hell deigen ut på et bakebord, og – Del den i to like store deler, – Rull delene til pølser, og – Legg dem i smurte brødformer |
| 4 La deigen hvile i 20 min., |
| 5 Stek brødene på 220 grader i ca. 40 min. |
| 6 Avkjøles på rist |


Oppskriften er gjengitt fra Baker Brun (2018), «Våre beste oppskrifter. 125 år med tradisjonsbakst» (med tillatelse fra Baker Brun)
