Lutefisklefser

Hvis du har rester etter lutefiskmiddagen, kan du lage disse lutefisk lefsene enten til lunsj eller som en forrett en dag eller to etterpå.

Lutefisklefser Ingredienser; 8 Lefser Lutefisk (rester) 8 Mandelpoteter (eller rester) 150 g Bacon (i biter eller rester) Rømme (drømmelett) Gressløk (hakket) https://heidisboble.no/ @heidisboble

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
4 – 820 min.Enkel

Lutefisklefser Ingredienser; 8 Lefser Lutefisk (rester) 8 Mandelpoteter (eller rester) 150 g Bacon (i biter eller rester) Rømme (drømmelett) Gressløk (hakket) https://heidisboble.no/ @heidisboble

Ingredienser:

8Lefser
 Lutefisk (rester)
8Mandelpoteter (eller rester)
150 gBacon (i biter eller rester)
 Rømme (drømmelett)
 Gressløk (hakket)

Lutefisklefser Ingredienser; 8 Lefser Lutefisk (rester) 8 Mandelpoteter (eller rester) 150 g Bacon (i biter eller rester) Rømme (drømmelett) Gressløk (hakket) https://heidisboble.no/ @heidisboble

Slik gjør du:

1 Skrell potetene, og
– Kok dem møre i saltet vann
Eller varm opp potetrestene fra lutefiskmiddagen
2 Skjær baconet i terninger, og
– Stek dem sprø i tørr panne
Eller varm opp baconrestene fra lutefiskmiddagen
3 Stek lutefisk restene i baconfettet
4 Smør rømme på lefsene
– Legg på lutefisk, poteter og baconterninger
– Strø over gressløk
Rull sammen lefsene og del dem på midten
5 Serveres straks
2-4 biter pr. person

Lutefisklefser Ingredienser; 8 Lefser Lutefisk (rester) 8 Mandelpoteter (eller rester) 150 g Bacon (i biter eller rester) Rømme (drømmelett) Gressløk (hakket) https://heidisboble.no/ @heidisboble

Lutefisklefser Ingredienser; 8 Lefser Lutefisk (rester) 8 Mandelpoteter (eller rester) 150 g Bacon (i biter eller rester) Rømme (drømmelett) Gressløk (hakket) https://heidisboble.no/ @heidisboble