Hvis du har rester etter lutefiskmiddagen, kan du lage disse lutefisk lefsene enten til lunsj eller som en forrett en dag eller to etterpå.

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
4 – 8 | 20 min. | Enkel |

Ingredienser:
8 | Lefser |
Lutefisk (rester) | |
8 | Mandelpoteter (eller rester) |
150 g | Bacon (i biter eller rester) |
Rømme (drømmelett) | |
Gressløk (hakket) |

Slik gjør du:
1 Skrell potetene, og – Kok dem møre i saltet vann Eller varm opp potetrestene fra lutefiskmiddagen |
2 Skjær baconet i terninger, og – Stek dem sprø i tørr panne Eller varm opp baconrestene fra lutefiskmiddagen |
3 Stek lutefisk restene i baconfettet |
4 Smør rømme på lefsene – Legg på lutefisk, poteter og baconterninger – Strø over gressløk Rull sammen lefsene og del dem på midten |
5 Serveres straks 2-4 biter pr. person |

