Mørk Sjokoladetrøffel er litt luksuriøst og utrolig godt. Den passer som noe godt til kaffen, som pynt på kaker og desserter mm. Men aller best er det bare å spise dem som de er!

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
Ca 20 | 3 timer | enkel |

Ingredienser;
200 g | Sjokolade (minst 70 %) |
1 dl | Kremfløte |
1 ss | Vaniljesukker |
Kakaopulver |
Smakstilsetning (valgfritt):
2 ss | Konjakk, appelsinlikør e.l. |

Slik gjør du:
1 Grov hakk sjokoladen |
2 Kok opp fløten |
3 Ta fløten vekk fra varmen |
4 Tilsett sjokolade og vaniljsukker |
5 Rør til sjokoladen er fløyelsmyk |
6 Rør eventuelt smakstilsetning |
7 Sett røren i kjøleskapet for å stivne Minst 2 timer |
8 Ta ut kuler med en teskje, og – Trill dem til runde kuler – Rull i kakao |
9 Oppbevares i kjøleskap |
