Å lage musliblandingen selv er både enkelt og billig. Men det beste av alt er at en har mer kontroll over hva som er i den og så blir det skikklelig godt da! Min favoritt er å spise muslien sammen med yoghurt, men den kan også spises med melk. Eller hva med å bruke den som strø på vaniljeis?

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 10-12 | ca 25 min | Enkel |

Ingredienser;
| 3 dl | Havregryn |
| 2 ts | Kli (kruska eller havre) |
| 1 dl | Kokos |
| ½ dl | Tranebær (hakkete) |
| ½ dl | Rosiner () |
| 1 ½ ss | Honning |
| 1 | Egg (valgfritt) |
| ½ | Banan (moset) |
Tips! Du kan bytte ut tranebær med grovhakkete tørkete eplebiter om du vil

Slik gjør du:
| 1 Sett stekeovnen på 175 grader – Legg bakepapir i en form ca 13×26 cm, eller På ei stekeplate |
| 2 Rør sammen alle ingrediensene |
| 3 Hell røra ut på bakepapiret, og – Fordel den utover bakepapiret |
| 4 Stekes midt i ovnen i ca 15-20 min |
| 5 La den avkjøles helt, gjerne natta over, før du har den over i en lufttett boks |


