Muslibar med valnøtter, havregryn og sjokolade

Muslibar med valnøtter, havregryn og sjokolade, flott som mellommål eller snacks når sulten tar deg.

Ingredienser: 50 g Mandler (grov hakket) 50 g Valnøtter (grov hakket) 50 g Kokos 50 g Solsikkekjerner 50 g Linfrø 75 g Sjokolade (mørk, 70%) 150 g Havregryn 1 bx Kondensert melk (ca. 400 g)

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
Ca. 20Ca 75 min.Enkel

Ingredienser:

50 gMandler (grov hakket)
50 gValnøtter (grov hakket)
50 gKokos
50 gSolsikkekjerner
50 gLinfrø
75 gSjokolade (mørk, 70%)
150 gHavregryn
1 bxKondensert melk (ca. 400 g)

Slik gjør du:

1 Sett stekeovnen på 125 grader, og
– Legg bakepapir i bunnen av ei form ca. 15 x 25 cm
2 Hakk nøtter og sjokolade
– Rasp sjokoladen
3 Ha alle de tørre ingrediensene i ei skål, og
– Bland godt
4 Tilsett den kondenserte melken, og
– Rør det hele godt sammen og
– Ha røra i forma og
– Press den godt ut til kantene,
– Glatt over overflaten
Bruk gjerne bunnen på ei fuktet skje
5 Stekes i ca. 60 min.
6 Avkjøles til romtemperatur –
Sett den så i kjøleskapet
7 Når den er kjøleskapskald
– Ta den ut av forma
– Fjern bakepapiret
– Skjær passe store stykker
Bruk gjerne brødkniven

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s